• Contacteer ons! 0468 11 73 65

Bijbouwen met een ervaren aannemer

Uw woning uitbreiden met een nieuwe keuken? Of bijkomende verdiepingen op uw gebouw plaatsen? Alle werken van het metselen tot het leggen van het dak is een klus waarvoor u All Dak Construct inschakelt. De firma uit Temse doet alle nodige werken wanneer u gaat bijbouwen.

Plannen

Of u uw plannen nog moet laten uitwerken of ze zijn al klaar, neem tijdig contact op met All Dak Construct wanneer u een bijgebouw wil laten oprichten. De aannemer werkt graag samen met de architect om een bijkomende en gebruiksvriendelijke ruimte voor u te bouwen. Informeer zeker bij de firma wanneer u extra advies nodig heeft over uw project.

Nieuwe kamers

Bijbouwen in Temse en omgeving laat u met alle vertrouwen uitvoeren door All Dak Construct. Dergelijke werken zijn vrij ingrijpend maar het bedrijf voert alles volgens uw gewenste plannen uit. Verschillende opties aan bijgebouwen zijn mogelijk. Denk onder andere aan een grotere keuken, bijkomende verdiepingen op uw gebouw of extra kamers.

Daken

Als ervaren dakdekker biedt All Dak Construct u uiteraard een volledig pakket aan. Na het bouwen van de nieuwe ruimten zal de firma ook meteen uw dak leggen. Hellende of platte daken, het kan allemaal worden opgenomen in de plannen. De daken zijn erg toekomstgericht door het voorzien van een goede dakisolatie met dakramen of koepels.

Contact

Uitbreiden doet u met All Dak Construct. De nieuwbouw wordt opgericht en er wordt meteen een stijlvol dak geplaatst. Werk uw plannen uit met het bedrijf.

Onze diensten

Top